Subsidie voor FoodLab Limburg

Bijna zeven ton voor Limburg als dé culinaire regio van Nederland

Het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW) stelt bijna 700.000 euro beschikbaar voor FoodLab Limburg. De subsidie heeft als doel om het leren en werken in de horeca- en leisuresector van Limburg bij elkaar te brengen. Het project van Arcus, Gilde Opleidingen, en zo’n 70 ondernemingen uit Limburg, zet de provincie weer op de kaart als dé culinaire regio van Nederland. Ik mocht de website maken.

(meer…)

Lees verder

Hack via WordPress Duplicator

Waarom je even contact moet opnemen met je webdesigner

Hackers zoeken altijd de zwakke plek van een website. Deze kan hen immers in staat stellen kwaadaardige software te installeren. Dat is dan een beveiligingslek. Een recent lek betreft Duplicator, een programma (plugin) waarmee webbouwers een WordPress website op het internet kunnen plaatsen. Duplicator is inmiddels voor miljoenen sites gebruikt. Vraag dus even aan je webdesigner of Duplicator ook voor jouw site is gebruikt. Zo ja, dan is dit bericht het lezen waard.

(meer…)

Lees verder

Maximale website snelheid

Goed gereedschap is het halve werk, zei mijn vader altijd

De snelheid van een website is van groot belang. Ten eerste voor de bezoeker, die geen zin heeft om lang te wachten op de inhoud van een pagina; ten tweede voor de zoekmachine Google, die de snelheid van een website meerekent bij het bepalen van de zoekresultaten. Snelle websites hebben een grotere kans om bovenaan te worden getoond. Ik was dan ook blij verrast toen ik zag dat mijn website de maximale score behaalt bij de test van Pingdom.

(meer…)

Lees verder

Ik ga het gewoon doen

Omdat het perfecte moment toch nooit komt

Wie mij een beetje kent, weet het: ik ben een nerveus ventje. Een grijze muis, zeg maar. Begin 2016 nog op straat gezet omdat ik te onzichtbaar was. Dat bedoel ik. Als je mij buiten mijn comfortzone ziet, ben ik serieus de weg kwijt. Toch heb ik de mooiste herinneringen aan de spannendste avonturen. Da’s fijn. Want spannend wordt het. Ik ga een nieuwe koers varen. Eentje zonder verdienmodel. Niet bijster intelligent natuurlijk, maar goed, ik ga het gewoon doen!

(meer…)

Lees verder